Zwangerschapsmassage

 De ontwikkeling van een kind begint tijdens de zwangerschap. De gezondheid van de moeder heeft effect op het kind. Stress tijdens de zwangerschap kan daarom nadelige gevolgen hebben voor zowel moeder als kind.

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam van de vrouw. Door de groei van buik en borsten kunnen klachten in de onderrug en rondom de schouders ontstaan. Ook kunnen er klachten in benen ontstaan vanwege vochtophoping. Een zwangerschapsmassage kan deze klachten verlichten.

Daarnaast draagt een zwangerschapsmassage bij aan de totale ontspanning van lichaam en geest. Tijdens de zwangerschapsmassage heb je een moment voor jou alleen in een daarop ingerichte ruimte. Door de speciale massagebank, met uitsparingen voor buik en borsten, kan je lichaam zich maximaal ontspannen.

Voorafgaand aan de zwangerschapsmassage krijg je een korte vragenlijst om onder andere contra indicaties uit te sluiten. In verband met het verkleden is het verstandig makkelijk zittende kleding aan te trekken. Handdoeken, badjas en slippers zijn aanwezig. Indien u dit liever zelf mee neemt mag dat natuurlijk.

Duur en kosten

De totale tijdsduur is 75-90 minuten. De massage zelf duurt zeker 60 minuten. De kosten hiervan zijn €75,- inclusief BTW.

© Copyright - WijTwee